About.

THEATER TUSSEN HET PUBLIEK.

Mr.Image Theatre creëert een ongekend origineel maskertheater dat tot leven komt door direct contact met het publiek. De karakters van Mr.Image fascineren, intrigeren en maken mensen aan het lachen – waar zij ook verschijnen.

De groep werd in 1995 opgericht door theatermakers, kunstenaars en performers/dansers  Iva & Petar Mandick, toen de twee artiesten – die al bekend waren om hun buitengewone masker- en danstheater producties – besloten hebben om hun theater letterlijk tussen het publiek te brengen. In de loop der jaren hebben zij een nieuwe vorm van hedendaags interactieve maskertheater gecreëerd die gekenmerkt wordt door meesterlijk gebruik van unieke levensechte maskers gecombineerd met een eigen humoristische stijl die een breed publiek aanspreken. Met honderden optredens op festivals, en bij publieke en zakelijke evenementen van nationale en internationale organisaties en bedrijven is Mr.Image uitgegroeid tot een alom gewaardeerde act op het gebied van beeldend interactief theater in Nederland en daarbuiten.

Contact.

LET’S TALK.

Interesse in Mr.Image Theatre?  Wilt u Mr.Image acts boeken voor een optreden? Bel ons op 020 6184917 of vul de contactformulier in. We nemen direct contact met u op!

    [wpgdprc "Door je bericht in te sturen, ga je akkoord met ons zorgvuldig samengestelde privacy beleid. Mr.Image Theatre houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving."]