In het kort.

HOE WE WERKEN.

Door zijn sterke theaterachtergrond en jarenlange ervaring in het maken van theater te combineren met de expertise in speciale FX technieken, creëert Mr.Image zijn eigen producties en unieke maatwerk-formaten, en werkt daarnaast ook in opdracht.
01. EIGEN PRODUCTIES.

In onze repertoire vindt u een bijzondere invulling voor uw event of een festival. Ons aanbod varieert van humorvol interactief theater tussen het publiek tot een avondvullend programma of een complete voorstelling.

02. MAATWERK.

We realiseren ook unieke maatwerk- formaten zoals Project Kloon, een verbluffende maskerillusie die uniek is in Nederland  waarbij een acteur wordt getransformeerd in een levende replica van de Directeur van het bedrijf/organisatie.

03. IN OPDRACHT.

Een team van creatieve professionals staat klaar om uw concept te vertalen naar een visueel, kwalitatief hoogstaand product – of het nu objecten of maskers zijn uit onze eigen fx-studio; één personage of een complete act. We bespreken graag de mogelijkheden.

Contact.

LET’S TALK.

Interesse in Mr.Image Theatre?  Wilt u Mr.Image acts boeken voor een optreden? Bel ons op 020 6184917 of vul de contactformulier in. We nemen direct contact met u op!

    [wpgdprc "Door je bericht in te sturen, ga je akkoord met ons zorgvuldig samengestelde privacy beleid. Mr.Image Theatre houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving."]